Доставка

Доставка

Доставка

Доставката до адрес или офис на куриера се извършва от фирма Еконт Експрес и поръчаният продукт се доставя на посочения от Вас адрес за доставка, откъдето можете да го вземете на място и лично.

Време за доставка 1-3 работни дни
/При натоварване на куриера доствката може да отнеме до 5 работни дни – Празници, Лошо Време и др./

Куриера ще се свърже с вас на посоченият телефонен номер чрез SMS или позвъняване в деня на доставката

Плащане при доставка:

Плащате пълната сума на куриера, който доставя пакета, съдържащ поръчания продукт, срещу разписка за парите. Можете да извършите плащането в брой или с кредитна/дебитна карта.

При получаването проверете целостта на пакета. Ако пакетът е повреден и гаранцията, предлагана от куриера, не е изпълнена, не приемайте пакета!

Ако от поръчката Ви липсва продукт, изпратете ни попълнения доклад на куриера и незабавно заменете липсващия продукт. Ако желаете да направите допълнителни оплаквания/гаранции, запазете разписката и потвърждението за доставка, които потвърждават плащането Ви за пакета.

Плащане

Плащания: Можете да извършите плащане при доставка. След това ще получите потвърждение, че пакетът е доставен и плащането е извършено.

Плащане с кредитна карта / PayPal ( ако е налично): Ако изберете тази опция, плащането ще се извърши чрез международно призната и сигурна система за плащане, която включва пълна проверка за автентичност и чрез която можете да платите за поръчката с Visa или MasterCard, която е подходяща за онлайн плащания. Процедурата за плащане е същата като процедурата, която предлагат банките за подобни услуги. Всички трансакции се потвърждават автоматично чрез електронна поща.

За връзка с отдела за обслужване на клиенти:

Имейл:  support@goya.bg